OK Lliga

Tres punts importants

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona guanya a la pista del Voltregà i fa un pas més cap a la zona de permanència

VOLTREGÀ 2 GIRONA 3

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Roca, Vargas, Manrubia, Armengol i Molas –equip inicial–; Ordeig, Ballart, Rovira i Dalmau.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Duran i Torner –equip inicial–; Palau, Manel Garcia, Palazón, Bustos i Coll.GOLS:1-0 (7’) Armengol. 1-1 (34’) Pelicano. 1-2 (40’) Marc Gómez. 2-2 (47’) Vargas. 2-3 (47’) Pelicano.ÀRBITRES:J. Gómez i G. Gorina. Van mostrar targeta blava a Armengol, Pelicano i Duran.FALTES:9 del Voltregà i 7 del Girona.

El Citylift Girona va sumar a la pista del Voltregà tres punts importants en la lluita per la permanència. Els gironins encara estan en la zona de descens però només dos punts per sota de la primera plaça de salvació.

El Voltregà es van avançar en la primera meitat i el Girona va fer una bona segona part en què es va decidir el partit. En els primers minuts de la segona meitat els gironins van desaprofitar un penal i en aquesta acció es va lesionar el porter local. El seu substitut va aturar una falta directa als gironins, però no va poder evitar l’empat de Pelicano. El Girona es va avançar amb un gol de Marc Gómez i quan el Voltregà va empatar a tres minuts del final Pelicano va marcar el gol de la victòria deu segons després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)