OK Lliga

Guanya i manté la lluita

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona supera el Calafell però continua a dos punts de les posicions de permanència

GIRONA 5 CALAFELL 1

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palazón i Torner –equip inicial–; Oriol Garcia, Marc Palau, Manel garcia i Bustos.CALAFELL TOT L’ANY:Martí Serra, Torné, Àngel Rodríguez, Pujol i Martí –equip inicial–, Romeu, Oriol Palau, Vázquez, Ferrer i Andreu.GOLS:1-0 (3’) Pelicano, de penal. 2-0 (8’) Pelicano, de penal. 2-1 (10’) Pujol. 3-1 (26’) Oriol Garcia. 4-1 (31’) Pelicano. 5-1 (43’) Palazón.ÀRBITRES:I. González i A. López.FALTES:4 del Girona i 7 del Calafell.

El Citylift Girona va golejar el Calafell Tot l’Any i manté la seva lluita per la permanència a l’OK Lliga, però ha passat una jornada més i continua als mateixos punts, dos, de les places de salvació. Els equips que estan en les primeres places de permanència també van guanyar aquesta jornada. Els gironins van pujar una plaça en la classificació, en superar el Lloret Vila Esportiva.

Raül Pelicano va estar força inspirat en els primers minuts del partit i va transformar els dos penals de què va disposar el Girona en els primers vuit minuts. El Calafell va ajustar el marcador tot seguit, però en la segona meitat els gironins van ser superior. Un gol d’Oriol Garcia tot just iniciar-se la segona meitat va ampliar el marcador, Pelicano va fer el tercer, i Marc Palazón, va certificar la victòria en els últims minuts.