OK Lliga

El Reus esborra el Liceo

Hoquei sobre patins. L’equip de Jordi Garcia rendibilitza l’encert de Marc Julià (3/3 en faltes directes) i se situa segon en l’OK Lliga

REUS 5 LICEO 1

REUS MIRÓ:Ballart, Bancells, Marc Julià, Àlex Rodríguez, Carballeira –inicial-, Cristian Rodríguez, Joan Salvat i Tiago Rafael.DEPORTIVO LICEO:Malián, Carlo di Benedetto, Torres, Coy, Sergio Miras –inicial-, E.Lamas, Payero i J. Lamas.GOLS:1-0 Cristian Rodríguez (17’). 2-0 Julià, de falta directa (33’). 3-0, Julià, de falta directa (34’). 3-1 Carlo di Benedetto (35’). 4-1 Joan Salvat (38’). 5-1 Julià, de falta directa (45’)..ÀRBITRES:S. Mayor i M. Díaz. Van mostrar targeta blava al local Carballeira (35’) i als visitants Coy (34’) i Di Benedetto (45’).FALTES:9 del Reus i 12 del liceo.

El Reus Deportiu Miró va aconseguir una victòria de molt de pes en superar el Deportivo Liceo per 5-1, un triomf que el situa en segona posició quan falten dues jornades. Els roig-i-negres, que van començar la jornada tercers però van caure momentàniament al quart lloc amb el triomf del Noia, van donar una lliçó a l’equip gallec, al qual ara superen pel millor goal average particular, si bé hauran de defensar aquest provisional subcampionat la propera jornada a la pista del Barça i rebent al Palau d’Esports el Voltregà. El partit va acabar amb golejada gràcies a un inspirat Marc Julià, autor d’un hat-trick que va néixer íntegrament de faltes directes. Però abans qui va haver d’intervenir va ser Ballart, que va repel·lir una directa de Torres. El partit estava equilibrat, però va ser necessari un temps mort per trobar el camí del gol, aconseguit per Cristian Rodríguez (17’). Segons després, novament Ballart va ser protagonista aturant un penal a Miras. En el segon temps, Julià va acaparar tots els focus perquè va fer tres gols de directa i ni tan sols el 3-1 de Di Benedetto va espatllar una gran nit, arrodonida amb el golet del capità Salvat. El Deportivo Liceo va acabar claudicant superat, però ara la feina la tindrà el Reus per mantenir el segon lloc visitant al Palau Blaugrana amb els gallecs i el Noia enganxats al coll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)