Més hoquei

El Manlleu guanya els dos títols estatals, l’infantil i el júnior

Hoquei sobre patins. El Barça és el subcampió júnior i acaba tercer en l’infantil

El CP Manlleu ha guanyat dos títols estatals aquest cap de setmana, l’equip infantils s’ha imposat en el campionat d’Espanya disputat a Maçanet de la Selva i el conjunt júnior ha guanyat el campionat d’Espanya que s’ha jugat a Alcobendas.

El títol en la categoria infantil del Manlleu ha arribat després de superar en la final a l’Alcobendas per 2-1. Els osonencs han remuntat el partit amb els gols de Roger Codinach i Pol Auguet. En la lluita per la tercera posició el Barça ha golejat al Cajar Granada (6-0). En les seminals els blaugrana –campions de Catalunya–, han caigut eliminats en els penals contra els madrilenys (2-2 i 1-2 en els penals). El Manlleu ha sigut molt superior al Cajar en la semifinal i l’ha golejat per 8-0.

En la categoria júnior hi ha hagut final catalana i el Manlleu –campió de Catalunya–, s’ha emportat el títol estatal davant el Barça. Els osonencs han millorat el subcampionat que van aconseguir fa un any. El títol júnior s’ha decidit en els penals després de l’1-1 al final del partit. El Barça s’ha avançat amb un gol d’Àlex Joseph i Nil Gamissans ha empatat. En els penals el Manlleu s’ha imposat amb gols de Roc Pujadas i Pol Molas. En les semifinals els osonencs han derrotat a Las Rozas per 5-1 i els blaugrana han guanyat el Liceo per 8-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)