Internacional

Deu catalans formen la selecció estatal sub-19 dels World Roller Games

Hoquei sobre patins. El seleccionador Sergi Macià ha donat la llista definitiva dels jugadors pel mundial de Barcelona

Deu jugadors catalans formen la selecció espanyola sub-19 que disputarà els World Roller Games de Barcelona. El seleccionador Sergi Macià ha donat la llista definitiva de deu jugadors després de finalitzar els entrenaments que una preselecció de setze homes ha estat fent a les seves ordres a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat aquests darrers dies. Els porters seran Gerard Pérez (Arenys de Munt) i Jordi Pons (Cadí), i els homes de pista Martí Gabarró i Oriol Llenas (Barça Lassa), Sergi Duch (Lleida Llista), Aleix Marimón (Igualada Rigat), Oriol Ramírez, Didac Alonso i Roc Pujadas (Manlleu) i Joan Pujalte (Sant Just).

El mundial sub-19 dels World Roller Games es disputarà del 29 de juny al 5 de juliol, abans de l’inauguració oficial del campionat que es farà el 4 de juliol. La selecció espanyola sub-19 està en el grup B juntament amb Argentina, Suïssa i Xile, el grup A el formen Portugal, que defensa el títol, Colòmbia, els Estats Units i Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)