OK Lliga

El Girona guanya a Vic i surt del descens

Hoquei sobre patins. Els gironins dominaven per 0-3, però el conjunt osonenc va lluitar fins al final i els va fer patir molt

VIC 2 GIRONA 3

CP VIC:Burgaya, Mangas, Oller, Urbano i Tirso Gómez –equip inicial–; Galán, Terns, Carles Sánchez, Font i Raurell.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palazón i Torner –equip inicial–; Oriol Garcia, Palau, Manel Garcia, Duran i Coll.GOLS:0-1 (7’) Palazón. 0-2 (17’) Manel Garcia. 0-3 (29’) Pelicano, de falta directa. 1-3 (44’) Mangas. 2-3 (45’) Mangas.ÀRBITRES:O. Valverde i M. Díaz. Van mostrar targeta blava a Galán.FALTES:9 del Vic i 14 del Girrona.

El Citylift Girona va aconseguir una victòria important a la pista del Vic (2-3) i va sortir de la zona de descens. Això significa que en l’última jornada els gironins dependran d’ells mateixos per assegurar-se la permanència en el partit que han de jugar a casa contra el Noia Freixenet.

El Girona va sortir molt ben situat sobre la pista i amb ganes de sumar els tres punts. Marc Palazón va avançar l’equip en el minut 7, i després van disposar de diverses ocasions clares, una falta directa inclosa, que no van aprofitar. Manel Garcia, però, va fer el 0-2 amb què es va arribar al descans. En l’inici de la segona meitat Raül Pelicano va marcar de falta directa (0-3). El Vic va continuar lluitant ja que també està implicat en la lluita per no baixar i va buscar la remuntada. Va aparèixer el porter del Girona Jaume Llaverola que va aturar un penal i una falta directa. L’empenta dels osonencs, però, va donar resultat i Aniol Mangas va fer dos gols seguits i va situar el 2-3 a cinc minuts del final. Els gironins van aguantar en defensa –fins i tot l’atac de cinc dels darrers minuts– i van obtenir una victòria molt important.