Mundial

Vuit catalans en la selecció estatal pels World Roller Games de Barcelona

Hoquei sobre patins. Només hi ha una novetat en la llista del seleccionador Alejandro Domínguez respecte a l’equip que va guanyar l’europeu de l’any passat

El seleccionador espanyol Alejandro Domínguez ha convocat a vuit jugadors catalans pels World Roller Games de Barcelona que es disputaran del 4 al 14 de juliol. Els catalans convocats per aquest proper mundial són els porters Xavi Malián (Liceo) i Sergi Fernández (Barça), i els jugadors de pista Albert Casanovas (Benfica), Eduard Lamas (Liceo), Pau Bargalló (Barça), Nil Roca (Barça), Ferran Font (Sporting) i Jordi Adroher (Benfica). Completen els deu seleccionats el gallec Ignacio Alabart (Barça) i l’asturià Toni Pérez (Sporting). L’equip estatal s’entrenarà del 10 de juny al 4 de juliol a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.

Respecte als deu jugadors que van guanyar el títol europeu de l’any passat només hi ha una novetat, la de Toni Pérez que torna al combinat estatal en substitució de Raül Marín. Espanya va guanyar el títol mundial en la primera edició dels World Roller Games que es van disputar fa dos anys a la Xina. D’aquell equip campió Alejandro Domínguez manté el bluc de jugadors, i set d’ells tornaran a lluitar per revalidar el títol: Malián, Casanovas, Lamas, Bargalló, Roca, Alabart i Adroher.

Espanya jugarà en el grup A dels WRG juntament amb Angola, França i Itàlia, i l’altre grup el formaran Portugal, Argentina, Colòmbia i Xile.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)