Mundial

Set catalanes en la selecció espanyola femenina pels World Roller Games de Barcelona

Hoquei sobre patins. El seleccionador espanyol Ricard Ares fa tres canvis respecte l’equip que va guanyar l’europeu l’any passat

El seleccionador espanyola Ricard Ares ha donat la llista de deu jugadores que formaran l’equip femení d’Espanya que disputarà els World Roller Games de Barcelona del 4 al 14 de juliol. En aquesta llista hi ha set jugadores catalanes, dues asturianes i una gallega.

La selecció espanyola que defensarà el títol mundial que es va guanya fa dos anys a la Xina estarà formada per set catalanes, les porteres Laura Vicente (Palau), Teresa Bernadas (Voltregà), i les jugadores de pista Berta Busquets, Laura Puigdueta i Aina Florenza (Palau), i Anna Casarramona i Maria Díez (Manlleu). L’equip el completaran dues asturianes, Sara González Lolo i Marta González Piquero, i la gallega Maria Sanjurjo, totes tres del Gijón.

Respecte al combinat estatal que va guanyar l’europeu de l’any passat –el de la famosa final aturada per un huracà a 1:45 del final i que es va haver de disputar un altre dia–; hi ha tres novetats. A la porteria a tornat Teresa Bernades, que ja va estar en el mundial del 2017, i debutaran amb la selecció absoluta Aina Florenza i María Sanjurjo. L’absència destacada és la de l’asturiana Natasha Lee.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)