OK Lliga

El Vic tanca el fitxatge de Met Molas (Igualada)

Hoquei sobre patins.

El defensa osonenc de 33 anys Jaume Met Molas ha fitxat pel Vic i jugarà la pròxima temporada al’OK Lliga amb el conjunt osonenc. Molas ha posat fi a una etapa de sis temporades a l’Igualada Rigat, conjunt al qual va arribar procedent del Voltregà, el club on va començar patir de ben petit. Molas ha fet sis gols amb el conjunt igualadí i ha estat una peça clau en la gran temporada el conjunt dirigit per Ferran López, que ha acabat cinquè la lliga. El club vigatà ja havia fet pública la renovació del porter Ernest Burgaya. Les baixes confirmades han estat Jordi Galan, Tirso Gómez (ASD Montebello) i Xavi Terns. Litus Sánchez tindrà fitxa del primer equip.

El Vic, per un altre costat, està immers en ple procés electoral per trobar president. Les eleccions se celebraran el 23 de juliol i el termini de presentació de candidatures s’acabarà el 9 de juliol. La presidenta actual des del 2017 és Lídia Vila, però sembla que hi ha un grup de socis disposats a presentar la seva candidatura.

Per un altre costat, el davanter Sergi Pla ha renovat amb l’Igualada Rigat amb un contracte de format 1+1, de manera que el club s’assegura la continuïtat del seu pitxitxi com a mínim la propera temporada, ampliable a la següent. Pla complirà d’aquesta manera el seu vuitè any com a jugador del primer equip igualadí, igual que el porter Elagi Deitg, que dimecres també va confirmar la seva continuïtat al club. Sergi Pla arribar a l’Igualada la temporada 2012-2013, procedent del CP Vic. Amb aquestes set temporades, el davanter osonenc acumula més de 100 gols amb la samarreta arlequinada a l’OK Lliga, amb una mitjana de més de 18 gols anotats per temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)