OK Lliga

Cesc Linares, nou entrenador de l’Igualada

Hoquei sobre patins. Les tres últimes temporades ha dirigit la banqueta del Voltregà

Francesc Linares prendrà el relleu de Ferran López i serà la temporada que ve l’entrenador de l’Igualada Rigat a l’OK lliga i l’Europe Cup. Linares ha entrenat les tres últimes temporades el CP Voltregà. Anteriorment també havia ocupat la banqueta del PHC Sant Cugat i compta amb una àmplia experiència en l’hoquei de base com a tècnic dels equips inferiors del Barça, el Caldes, l’Horta i el Mataró.

En el seu palmarès com a entrenador hi figuren un campionat de Barcelona i Catalunya de categoria benjamí (CH Caldes), un campionat de Catalunya i d’Espanya de categoria aleví (Sentmenat HC i UE Horta), tres campionats de Catalunya i d’Espanya de categoria infantil (Sentmenat HC i FC Barcelona) i dos campionats de Catalunya i d’Espanya de categoria juvenil (FC Barcelona).

Francesc Linares va completar tota la seva trajectòria com a jugador al HC Sentmenat, arribant a divisió d’honor una temporada i dues a nacional espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)