Més hoquei

Espanya sua per vèncer Xile

Hoquei sobre patins. El combinat estatal es va imposar per un ajustat 5-4 en l’únic amistós de preparació dels World Roller Games

La selecció espanyola va guanyar per un ajustat 5-4 Xile en l’únic partit amistós de preparació per als World Roller Games que es va disputar al pavelló Lluís Bachs de Girona i que va formar part dels actes previs al centenari del GEiEG. Espanya, amb vuit catalans, va haver de suar molt tant per la igualtat a la pista com per la calor que feia al pavelló.

L’enfrontament, que es va jugar davant de dos-cents espectadors, va comptar amb la presència del president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, i el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Benjamí Pons. En la prèvia del partit tots dos van recollir un reconeixement del president del GEiEG, Francesc Cayuela.

La selecció d’Alejandro Domínguez va marcar el ritme del partit des de l’inici i va trobar el camí del gol. Ignacio Alabart va fer l’1-0, i després van arribar tres gols en un minut i mig d’Albert Casanovas, Edu Lamas i Toni Pérez (4-0). Abans del descans el gironí Marc Figa, sorgit del planter del GEiEG, va reduir les diferències.

En la segona meitat, la selecció estatal va fer rotacions i Xile va pressionar i va empatar el partit a deu minuts del final (4-4). Espanya va buscar la victòria i Toni Pérez va fer el gol del triomf.