Mundial

La selecció espanyola ha de treballar molt per superar França

Hoquei sobre patins. El combinat estatal masculí inicia el mundial amb una victòria per 3-1, però no sentencia el partit fins al final

La selecció espanyola ha guanyat el primer partit del mundial contra França, però ha patit i ha treballat fins els darrers minuts per sumar els primers tres ponts. Espanya, amb set jugadors catalans, no ha pogut jugar amb comoditat davant el conjunt francès que sempre ha estat dins del partit.

La primera meitat s’ha iniciat amb molt de ritme i amb els dos equips buscant la porteria rival, tot i que el conjunt francès ho ha intentat més en els contraatacs. espanya ha disposat de dos penals en els primers deu minuts, però només Albert Casanovas ha pogut marcar el segon (1-0). Amb aquest curt resultat s’ha arribat al descans.

En l’inici de la segona meitat França ha empatat de falta directa (1-1) i el combinat estatal ha intentat trencar la igualada però, l’hi ha costat. A dotze minuts del final una gran jugada personal de Toni Pérez ha tornat a avançar a Espanya. El combinat frances ha pogut empatar amb una rematada al travesser a tres minuts del final, i un minut després Edu Lamas ha marcat el 3-1 definitiu amb un potent xut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)