Mundial

Díez desencalla el partit i dóna el triomf a la selecció estatal

Hoquei sobre patins. Espanya derrota per un mínim 2-3 Xile, que aprofita les ocasions i es defensa bé

La selecció espanyola ha dominat Xile, ha tingut ocasions però no ha assegurat la victòria i els tres punts fins els darrers minuts. María Díez en una jugada personal ha desencallat el partit i ha donat la victòria a Espanya. El conjunt xilè ha aprofitar les seves ocasions i s’ha defensat bé i ha arribat a cinc minuts del final amb un empat en el marcador.

El conjunt estatal ha tingut ocasions en els primers minuts però, Xile ha aprofitat molt bé una errada defensiva en el minut set per avançar-se en el marcador gràcies a Francisca Donoso. La selecció espanyola ha buscat l’empat i ha tingut ocasions però la porteria xilena Fernanda Hidalgo ha fet grans aturades fins que Berta Busquets ha rematat una bola solta dins l’àrea i ha empatat a sis minuts del descans. Un minut després una gran rematada de Maria Díez ha posat per davant a Espanya. Amb l’1-2 s’ha arribat al descans.

En els primers minuts de la segona meitat, una bola perduda d’Espanya ha propiciat un contraatac de Macarena Ramos que ha empatat (2-2). Deu segons després el conjunt estatal ha disposat d’un penal però l’asturiana Marta González Piquero no ha pogut marcar. Les noies de Ricard Ares han buscat amb insistència el gol i han enviat tres boles al pal en els següents cinc minuts. Les xilenes s’han defensat bé fins que a cinc minuts del final María Díez, sortint des de darrera la porteria, ha desfet l’empat marcant el 2-3 que ha sigut definitiu.