Mundial

Espanya goleja Colòmbia i jugarà la semifinal demà contra Portugal o Itàlia

Hoquei sobre patins.

La selecció espanyola ha derrotat Colòmbia aquesta tarda en els quarts de final per 0-9 complint els pronòstics i jugarà demà (22h) la semifinal del mundial contra el vencedor del duel entre Portugal i Itàlia que es disputa avui a part de les 10 de la nit al Palau Blaugrana. L’altra semifinal la jugaran (17h) la França dels germans Benedetto i l’Argentina. Els francesos han eliminat de bon matí Xile (4-5) amb un trio de gols de Carlo di Benedetto, que dimecres n’hi va clavar quatre a Itàlia i n’ha fet deu en el campionat. Els argentins, per la seva banda, s’han desfet d’Angola amb facilitat (6-0).

Paradigma de l’efectivitat meteòrica, Espanya ha deixat dat i beneït el seu duel contra Colòmbia en sis minuts frenètics (0-6). Quatre gols de Bargalló, un de Lamas i el primer d’Adroher robant la bola quan el colombià Camilo Ramírez ha relliscat, han reflectit una diferència més abismal de la que es podia pressuposar entre els dos conjunts. El primer temps s’ha acabat amb 0-7. Els altres tres gols els han fet Toni Pérez (2) i Pau Bargalló, que ha acabat el partit amb cinc dianes

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)