Mundial

La selecció espanyola guanya el tercer títol mundial consecutiu

Hoquei sobre patins. Set catalanes, dues asturianes i una gallega superen Argentina per 5-7 en una final intensa, emocionant i espectacular

El tercer títol mundial de manera consecutiva i el setè de la seva història ha guanyat la selecció espanyola femenina en una final intensa i emocionant contra Argentina. El resultat final de 5-7 ha sigut un bon reflex del que s’ha vist a la pista entre els dos millors equips i les millors jugadores del món. Les set jugadores catalanes, les dues asturianes i la gallega ha brillat a un alt nivell i després d’avançar-se en el marcador han controlat la final en tot moment. Cada vegada que les argentines han marcat, les jugadores del combinat estatal han respost amb un nou gol.

Al descans s’ha arribat amb un 2-3 per Espanya amb gols de Berta Busquets, l’asturiana Marta González Piquero i Laura Puigueta, i en l’inici de la segona meitat els gols han anat caient per un costat i un altre. Els dos equips volen guanyar i saben que per fer-ho han de marcar gols. En vuit minuts s’han marcat sis gols i el marcador s’ha situat amb un 5-6 a falta de dotze minuts amb gols de Berta Busquets i Marta González Piquero altre cop, i l’asturiana Sara González Lolo. En els darrers cinc minuts la gallega Maria Sanjurjo, amb una falta directa i un contracop en els darrers segons ha sentenciat la final i el títol mundial.