OK Lliga

Remuntada inicial

Hoquei sobre patins. El Girona guanya el primer partit de lliga, que perdia per 0-2

GIRONA 4 LENA 3

GIRONA CLUB HOQUEI:Díaz, Romaguera, Cañadó, Vall, Piqué –equip inicial–; Arranz, Schuler, Paituví i Jiménez.CUENCAS MINERAS CH LENA:Morera, Puig, Garrote, García, Flix –equip inicial– González, Soberon, Silva, Lopes i Rey.GOLS:0-1 Silva (7’), 0-2 García (13’), 1-2 Schuler (24’); 2-2 Piqué (35’), 3-2 Cañadó falta directa (40’), Cañadó (41’), 4-3 Garrote (43’).ÀRBITRE:Joel Garcia.FALTES:11 faltes el Girona, 8 el Lena.COMENTARI:El gol de la suïssa Jasmin Schuler quan faltava un minut per al descans va permetre al Girona refer-se del 0-2 amb què s’havia avançat el Cuencas Mineras i, en la segona meitat, igualar el resultat, primer, mitjançant Xantal Piqué, i capgirar-lo després, amb dos gols de Daniela Cañadó, el primer dels quals de falta directa.