OK Lliga

Empat prou agraït

Hoquei sobre patins. El Palafrugell es redimeix del resultat de Riazor i el Girona aferma la bona trajectòria

PALAFRUGELL 3 GIRONA 3

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Vives, Figa, Aldrich i Canet -equip inicial-; Borja, Ruiz i Martínez.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Pujol i Carles -equip inicial-; Palacín, Oriol Garcia i Hernández.GOLS:1-0 (6’) Figa. 1-1 (18’) Palacín. 2-1 (31’) Canet. 2-2 (34’) Carles. 3-2 (35’) Garcia, de falta directa. 3-3 (39’) Gurri.ÀRBITRES:M. Díaz i O. Pérez. Blava a Pujol.FALTES:12 del Palafrugell i 14 del Girona.

El Palafrugell va saber gestionar els seus recursos davant la major qualitat del Girona en un derbi igualat que va acabar amb taules (3-3). Els locals agafen moral després de la golejada que van encaixar a Riazor, mentre que els gironins afermen la seva bona marxa.

L’equip visitant va pressionar a dalt de tot la sortida de bola del Palafrugell, però els locals se’n van escapolir amb facilitat en una acció en què Figa va entrar com un coet al quadre i va superar Llaverola per l’escaire (1-0). La tàctica dels locals d’esperar al darrere estava donant resultat. El Girona feia perill buscant el segon pal amb molta possessió i amb accions sovint per darrere de la porteria, tot i que li faltava una mica de velocitat en la circulació. Benito i Comalat, els tècnics visitants, van demanar temps a 8:42 del descans. Precisament en una acció interior, els àrbitres, que probablement van considerar que el rematador havia tocat la bola amb el patí, van anul·lar un gol a Mangas protestat pel Girona (16’). Els visitants van empatar en una gran acció de Palacín, que va marxar de dos rivals i va batre Luzon (1-1). Una blava a Gerard Pujol (30’) va comportar una directa per als empordanesos que Ferran Garcia no va marcar. Però el Palafrugell es va avançar igualment mitjançant Canet, sempre a boca de canó (2-1). Els gironins van replicar (2-2) però van cometre la desena i Garcia, aquest cop, no va perdonar la directa (3-2). Gurri va fallar la directa corresponent a la desena local, però ell mateix, pocs segons més tard, va empatar (3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)