OK Lliga

El Lleida es rescabala i el Lloret no aixeca el cap

Hoquei sobre patins.Els de Folguera sumen el segon triomf i passen pàgina i els selvatans acumulen quatre derrotes

LLEIDa 4 LLORET 1

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Vives, Andreu Tomàs i Gefflot –equip inicial–; Giuliani, Joseph, Palazón i Folguera.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Gómez, Plaza i Àlex Grau –equip inicial–; Farré, Aguirre, Noguero i Pérez.GOLS:1-0 (5’) Gefflot. 2-0 (22’) Joseph. 2-1 (35’) Farré. 3-1 (46’) Vives. 4-1 (48’) Andreu Tomàs.ÀRBITRES:D. Villar i Q. Navales. Blava a Gómez.FALTES:9 del Lleida i 6 del Lloret.

El Lleida Llista es va rescabalar de la dolorosa derrota encaixada dimecres contra l’Igualada Rigat –guanyava per 5-2 i va perdre per 6-8–, superant el Lloret, que només té un punt. Gefflot, desviant una penjada d’Andreu Tomàs, i Joseph, rematant una assistència de Giuliani en un contraatac perfecte, van marcar (2-0). El Lloret va reaccionar amb un gol d’Adrià Farré coronant una gran jugada de Plaza, que va marxar de dos rivals. El 3-1 de Vives, però, va sentenciar. Amb 2-0, el Lleida va fallar un penal llançat per Tomàs i una directa –blava a Gómez– intentada per Giuliani, però Serra va estar ferm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)