Lliga Europea

El Barça és letal en atac i goleja

Hoquei sobre patins. Supera el Sarzana italià a domicili en l’inici de la lliga europea

SARZANA 0 BARÇA 10

RC SARZANA:Corona, Borsi, Perroni, Rossi i Ipiñazar –equip inicial–; Rispogliati, Moyano, Jero Garcia, Fantozzi i Bianchi.BARÇA:Egurrola, Bargalló, Panadero, Alabart i João Rodrigues –equip inicial–; Pascual, Álvarez, Nunes, Marc González i Xano Edo.GOLS:0-1 (1’) João Rodrigues. 0-2 (7’) Bargalló. 0-3 (13’) Álvarez. 0-4 (26’) Álvarez. 0-5 (29’) Álvarez. 0-6 (38’) Pascual. 0-7 (38’) Nunes. 0-8 (40’) João Rodrigues. 0-9 (46’) Álvarez. 0-10 (48’) Marc González.ÀRBITRES:P. Almeida i J. Vieira (Portugal).

El Barça es va mostrar letal en atac i va golejar el Sarzana italià a domicili per 0-10. Els blaugrana van mostrar tot el seu potencial golejador, van començar marcant en el primer minut, i al descans guanyaven per 0-3. Va ser en la segona meitat quan es van distanciar clarament. Va brillar Pablo Álvarez amb quatre gols, i el jove Marc González va completar la golejada marcant el primer gol com a blaugrana. Va debutar amb el primer equip el jove porter portuguès Xano Edo, encara de categoria júnior.

Per incompareixença

El Biasca suís no es va presentar a la pista del Noia i el conjunt de Sant Sadurní va sumar els tres primers punts sense jugar. A l’hora de l’inici del partit i sense el rival del Noia a pista, els àrbitres van donar els quinze minuts reglamentaris de marge i després van donar el partit per acabat amb el resultat de 10-0, que també marca el reglament.