OK Lliga

Banda ampla

Hoquei sobre patins. El Reus s’avança tres cops de dos gols però el Noia no es deixa sotmetre en un paradigma d’hoquei modern

NOIA 4 REUS 4

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Ferrer, Llorca i Aragonès -equip inicial-; Costa, Manrubia, Montserrat i Salvadó.REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Rodríguez -equip inicial-; Tiago, Nájera, Del Río i Giménez.GOLS:0-1 (2’) Rodríguez, de penal. 0-2 (8’) Nájera. 1-2 (17’) Costa. 1-3 (23’) Julià. 2-3 (32’) Ferrer. 2-4 (33’) Julià (fd). 3-4 (35’) Llorca. 4-4 (40’) Costa, de penal.ÀRBITRES:R. Burgos i D. Villar. Blava a Bancells, Giménez, Julià i Aragonès.FALTES:19 del Noia i 13 del Reus.

El Reus es va avançar tres cops per dos gols de marge ahir a l’Ateneu però el Noia no es va deixar sotmetre en un partit d’alta velocitat dels que fan afició. L’infal·lible Àlex Rodríguez va avançar el Reus de penal comès per Aragonès sobre Julià. Un altre contraatac meteòric va fer pujar el 0-2. El Noia va perdre la bola i Bancells va regalar l’assistència a Nájera. Els locals, obstinats, van reaccionar amb un gol de Costa (1-2). Ferrer no va transformar una directa –blava a Giménez– , ben aturada pel visitant Ballart. Julià, en canvi, va clavar l’1-3 rematant una assistència magnífica de Bancells. Un altre contraatac frenètic de Rodríguez a 32 segons del descans va acabar amb penal. Zapater li va aturar el tret. El Noia va reaccionar amb un gol de Ferrer (2-3), però Julià, tan sols divuit segons després, va fer el 2-4 de falta directa. Llorca, però, va revifar el Noia culminant una passada filtrada d’Aragonès (3-4). Ballart, inspirat, va esterilitzar la directa de Llorca, però no va aturar el penal de Costa, que va fer embogir la parròquia local (4-4). Zapater, decisiu, va malbaratar dues directes a Julià i a Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)