OK Lliga

Reacció múltiple del Girona

Hoquei sobre patins. L’equip de Benito i Comalat treu un punt valuós de Lleida amb tenacitat i molt d’encert en la bola aturada

LLEIDA 4 GIRONA 4

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Vives, Andreu Tomàs i Gefflot –cinc-; Giuliani, Joseph, Palazón i Folguera.GARATGE PLANA GIRONA:Laverola, Mangas, Gurri i Pujol –cinc–; Mendes, Palacín, Hernández i Carles.GOLS:1-0 (2’) Gefflot. 1-1 (6’) Mangas. 2-1 (11’) Vives. 2-2 (32’) Carles, de penal. 3-2 (34’) Andreu Tomàs, de falta directa. 3-3 (41’) Carles, de penal. 4_3 (42’) Cañellas. 4-4 (48’) Pujol.ÀRBITRES:Á. de la Hera i A. Gorina. Blava a Mendes.FALTES:10 del Lleida i 14 del Girona.

El Garatge Plana Girona es va guanyar ahir a pols un punt a la pista del Lleida en un partit en què l’encert en la bola aturada dels de Benito i Comalat va ser vital. El francès del Lleida Gefflot va sortir endollat i en la seva quarta rematada va fer l’1-0. Mangas, amb un tret creuat, va restablir la igualtat, però Vives va marcar el 2-1. El Girona va empatar de nou en el segon temps de penal, marcat per David Carles. Els d’Albert Folguera es van tornar a avançar amb una falta directa transformada per Tomàs –10a visitant–. Però de nou Carles, de penal, va empatar. Cañellas va avançar per quarta vegada el Lleida (4-3). A més, els locals van tenir una directa per una blava a Mendes. Llaverola va malbaratar el tret de Tomàs. En canvi, Pujol sí que va aprofitar la falta directa o si més no el rebuig del travesser en la directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)