OK Lliga

Molt superior

Hoquei sobre patins. El Barça sotmet amb defensa i efectivitat en la bola aturada el Noia, que falla dues directes i un penal

BARÇA 5 NOIA 1

BARÇA:Fernández, Bargalló, Panadero, Alabart i Rodrigues -equip inicial-; Pascual, Hélder Nunes i Álvarez.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Manrubia, Llorca i Aragonès -equip inicial-; Costa i Ferrer.GOLS:1-0 (10’) Pascual. 2-0 (11’) Álvarez, de falta directa. 3-0 (19’) Alabart. 3-1 (22’) Llorca. 4-1 (44’) Álvarez. 5-1 (49’) Álvarez, de falta directa.ÀRBITRES:J. Sánchez i I. lópez. Blava a Pascual i Costa.FALTES:10 del Barça i 10 del Noia.

El Barça estava avisat després de l’ensurt del curs passat –2-1 plorant amb un gol de Pascual a 22 segons del final–,es va arromangar i va ser superior al Noia, que no va tenir ni la mateixa empenta ni la mateixa rotació. Llorca, malgrat tot, va tenir la primera gran ocasió de penal aturat per Fernández. Ell mateix l’havia provocat. La segona també la va tenir el Noia. Una blava a Pascual va propiciar una directa. Ferrer va topar amb Fernández (8’). El Noia estava perdonant i tampoc no va rendibilitzar la superioritat. Pascual es va reincorporar i va clavar un cacau exterior (1-0). Costa, a més, va veure la blava i Álvarez va aixecar i picar la directa com si res (2-0). Alabart, creuant la bola, va fer el 3-0. Llorca va reduir diferències amb un golàs aixecant i picant en velocitat abans del descans. La segona part va ser monòtona i sense contraatacs fins que Bargalló va robar i va assistir amb mestria Álvarez al segon pal (4-1). A 2:09 el Barça va fer la desena. La directa de Llorca es va estavellar a la creueta. En la desena visitant, en canvi, Álvarez va arrodonir la seva nit.