OK Lliga

El Girona cau contra un Igualada letal

Hoquei sobre patins. El partit va ser molt intens i anivellat fins als últims tres minuts

GIRONA 3 IGUALADA 7

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Humberto i Hernández –equip inicial–, Palacín, Oriol Garcia, Pujol, Carles i Coll.IGUALADA RIGAT:Deitg, Palau, Pla, Baliu i Méndez –equip inicial–; Marimón, Riba, Yeste, Tety Vives i Del Valle.GOLS:0-1 (6’) Palau. 0-2 (17’) Pla. 1-2 (22’) Pujol. 2-2 (24’) Carles. 2-3 (30’) Méndez. 3-3 (30’) Pujol, de falta directa. 3-4 (31’) Baliu. 3-5 (47’) Palau. 3-6 (49’) Baliu. 3-7 (49’) Pla.ÀRBITRES:D. Villar i D. Pico. Van mostrar targeta blava a Carles i Méndez.FALTES:10 del Girona i 9 de l’Igualada.

El Garatge Plana Girona va perdre massa clarament al seu pavelló contra un Igualada Rigat que es va mostrar letal i que va sentenciar en els últims minuts del partit. L’enfrontament va ser molt disputat i anivellat, amb els dos equips creant ocasions de perill. Els gironins van veure trencada una ratxa de quatre partits sense perdre –un triomf i tres empats consecutius–, mentre que els igualadins van sumar la seva quarta victòria en quatre desplaçaments.

L’Igualada es va avançar amb un 0-2, però els gironins van saber empatar amb dos gols en dos minuts i es va arribar al descans amb un empat (2-2). L’inici de la segona meitat va ser molt intens amb xuts al pal, dues targetes blaves, dues faltes directes, una de desaprofitada, i tres gols en deu minuts. El marcador es va situar amb un 3-4 a falta de dinou minuts. Els dos equips tenien ocasions i buscaven el gol. La victòria es va decidir en els últims tres minuts quan els igualadins es van mostrar letals de cara a porta. Van marcar tres gols gairebé consecutivament quan els gironins buscaven l’empat i van sumar un nou triomf que els manté en la zona alta.