OK Lliga

El Girona aguanta el subcampió 45 minuts

Hoquei patins. Guanyava per 1-0 amb gol de Vall fins que Díez (3) irromp

GIRONA 1 MANLLEU 3

GARATGE PLANA GIRONA:Díaz, Romaguera, Cañadó, Castro i Piqué –equip inicial–; Arranz, Vall, Schuler i Paituví.CP MANLLEU:Hidalgo, López, Casaramona, Gurri i Díez –equip inicial–; Castellví, Bullo i Mas.GOLS:1-0 (34’) Vall. 1-1 (44’) Díez, de penal. 1-2 (45’) Díez. 1-3 (49’) Díez.ÀRBITRE:Alberto López.FALTES:5 faltes del Garatge Plana Girona i 7 del Manlleu.COMENTARI:Tres gols de la internacional igualadina María Díez van provocar la derrota del Garatge Plana Girona, que va plantar cara i de valent divendres a la nit durant quaranta-cinc minuts al subcampió de l’OK Lliga femenina. Vall va avançar les d’Andreu Graupera ja en el segon temps, però el penal transformat per Díez va reactivar les osonenques, que van fer tres gols en un tres i no res i van sentenciar. El Girona és vuitè amb nou punts i un balanç de tres victòries i quatre derrotes. El Manlleu és el quart classificat amb 13 punts.