OK Lliga

El Lloret lluita contra el líder

OK Lliga. Els selvatans s’avancen en el marcador i el Liceo no es pot assegurar la victòria fins a l’últim minut

LLORET 1 LICEO 3

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Gómez, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Noguero, Xavier Pérez, Lluís Grau, Farré i Joan Pérez.DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Bridge, Oruste, Torres i Platero –inicial–; Bruno di Benedetto, Marc Grau, Ciocale, Roberto di Benedetto i Rodríguez.GOLS:1-0 (4’) Àlex Grau. 1-1 (15’) Marc Grau. 1-2 (33’) Roberto di Benedetto. 1-3 (50’) Platero, de penal.ÀRBITRES:I. González i G. Gorina. Blaves a Àlex Grau i Lluís Grau.FALTES:9 del Lloret i 12 del Liceo.

El Lloret Vila Esportiva va fer un gran partit contra el Liceo, el líder de l’OK Lliga, i va lluitar fins al final per intentar puntuar. Els selvatans es van avançar i sempre van estar dins del partit amb possibilitats de puntuar. Es va arribar als darrers minuts amb un 1-2 i els lloretencs van atacar sense el porter buscant l’empat. Un penal en l’últim minut va ratificar el triomf del visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)