OK Lliga

El Barça venç a foc lent

OK Lliga. El Palafrugell planta cara i s’avança dos cops en el primer temps (1-0 i 2-1), però el campió respon i sentencia a còpia de desgast

PALAFRUGELL 2 BARÇA 6

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Palacín, Borja, Vives, Figa i Canet -inicial-; Ruiz, Garcia i Martínez.FC BARCELONA:Egurrola, Alabart, Rodrgíuez, Bargalló i Panadero -inicial-; Hélder, Pascual, Álvarez i González.GOLS:1-0 (15’) Canet. 1-1 (16’) Álvarez. 2-1 (16’) Vives. 2-2 (18’) Hélder Nunes. 2-3 (19’) Hélder Nunes, de penal. 2-4 (29’) Álvarez (fd). 2-5 (32’) Rodríguez. 2-6 (49’) Alabart.ÀRBITRES:J. Sánchez i I. Sanz.FALTES:8 del Palaf. i 10 del Barça.

La temporada excepcional del Palafrugell no va frenar ahir el Barça, el campió, que enllaça sis triomfs seguits i empaita el Liceo. Els empordanesos, però, van plantar cara i es van avançar dos cops en una gran primera part de molta intensitat en què els d’Edu Castro van tenir la virtut d’empatar molt aviat cada cop que els locals marcaven. A poc a poc, el Barça, amb Bargalló repartint joc, circulació i rotació, va dominar el partit. El conjunt empordanès va tenir sota els pals el jove porter de 19 anys Joel Palacín, que debutava en l’OK Lliga per la lesió de Luzón i ho va fer prou bé. Castro també va alinear el jove Marc González (19).

El Palafrugell va començar sòlid, amb una bona defensa i creant perill. Fins al punt que es va avançar dos cops. Primer, amb un gol de Canet, que va tocar un tir de Ferran Garcia (1-0). Poc va durar l’alegria. Bargalló va assistir Álvarez, que va empatar. Però Pol Vives, aixecant i picant en una ràpida transició, va fer un gran gol (2-1). Hélder Nunes va empatar de seguida i ell mateix, de penal, va fer el 2-3.

Ja en el segon temps, Pascual va entrar dins del quadre i va ser objecte de falta. Els àrbitres van rectificar la decisió inicial i en comptes de penal van assenyalar una falta directa, que Álvarez, arrossegant al segon toc, va transformar (2-4). El 2-5 de Rodríguez, a boca de canó aprofitant una assistència genial de Bargalló per sota les cames des de darrere de la porteria, va sentenciar el duel en una segona part en què, lògicament, el Palafrugell, amb menys recursos, va notar el desgast. L’especialista Ferran Garcia no va poder batre Egurrola en una directa i Alabart, amb habilitat, va fer el 2-6 definitiu en una segona part força més ensopida.