OK Lliga

Exercici de contundència

Hoquei sobre patins. L’Igualada Rigat hi posa orgull però no pot frenar el moment dolç del Barça, que suma el novè triomf seguit amb intensitat

BARÇA 8 IGUALADA 4

BARÇA:Fernández, Álvarez, Bargalló, Panadero i Hélder Nunes -equip inicial-; Rodrigues, Roca, Alabart i González.IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Tety Vives i Méndez -equip inicial-; Palau, Marimon, Yeste i Riba.GOLS:1-0 (1’) Bargalló. 2-0 (17’) Rodrigues. 3-0 (21’) Hélder Nunes. 3-1 (24’) Baliu. 3-2 827’) Palau. 4-2 (29’) Hélder Nunes. 5-2 (31’) Rodrigues. 6-2 (35’) Bargalló. 6-3 (36’) Méndez. 7-3 (41’) Álvarez. 7-4 (46’) Riba. 8-4 (48’) Alabart.ÀRBITRES:R. Burgos i Í. López. Blava a Palau.FALTES:11 del Barcelona i 9 de l’Igualada.

El Barça no es va deixar sorprendre per l’Igualada Rigat, un dels seus rivals endèmics i que aquest curs s’ha constituït en el conjunt revelació, i va sumar el novè triomf seguit en l’OK Lliga. El conjunt de l’Anoia va reaccionar amb orgull quan perdia per 3-0 i es va situar a un sol gol, però no va resistir la intensitat blaugrana en el segon temps i encadena la tercera jornada sense vèncer.

El Barça i Bargalló van sortir com un coet. Només s’havien jugat 22 segons quan el de Sant Sadurní va agafar la bola per darrere de la porteria, va aixecar i picar i gol (1-0). L’Igualada es va assentar després de quedar estabornit i Méndez (6) va avisar sol davant de Fernández. El Barça va monopolitzar la possessió contra un rival ben plantat que no arriscava per evitar els contraatacs. Alabart va fer una acció de fantasia i Palau el va travar amb excessiva contundència (15’). Targeta blava. Rodrigues, habitualment especialista en penals, va llançar la directa però Deitg es va engrandir sota pals. En la superioritat, però, Hélder Nunes va amagar un tret i Rodrigues el va empènyer a boca de canó (2-0). El 3-0 d’Hélder Nunes, amb una passada al primer toc de Bargalló des de darrere de la porteria semblant al gol de Rodrigues contra el Lleida, va acabar d’encarrilar el partit. Pla va replicar amb un tret al pal (22’) però Baliu, a 31 segons de la mitja part, va batre Fernández al pal llarg en una gran acció personal, vitamínica per als visitants (3-1). El conjunt de Cesc Linares va amenaçar amb un gol de Palau en l’inici del segon temps (3-2), però la resposta va ser ràpida i eficient a partir de la intensitat defensiva. Dos gols en tes minuts –Hélder i Rodrigues– van apaivagar l’efervescència del conjunt de l’Anoia (5-2). El 6-2 de Bargalló va acabar de tancar el cercle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)