OK Lliga

El Barça penalitza el Reus (2-6) i se situa líder de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins.

El Barça ha derrotat avui el Reus per 2-6 en el derbi català per excel·lència de l’OK Lliga, que es va suspendre pels aiguats en la cinquena jornada. Amb el triomf l’equip d’Edu Castro atrapa el Liceo amb 30 punts al capdamunt de la competició i se situa líder per millor diferència de gols, rendibilitzant al màxim la derrota dels gallecs dissabte passat a Riazor. El conjunt blaugrana ha penalitzat els errors dels locals i s’ha endut els punts en un feu sempre complicat. Egurrola, que ha aturat tres penals i dues directes als consumats especialistes locals, ha estat fonamental en el triomf visitant.

Salvat ha avançat el Reus, però Panadero i Hélder Nunes, aprofitant una superioritat numèrica, i Joâo Rodrigues, en un rebuig, han capgirat el resultat abans de la mitja part (1-3). Alabart, en un error clamorós de la defensa del Reus, ha marcat tot sol l’1-4 en el tram inicial del segon temps. Àlex Rodríguez ha escurçat distàncies de penal (2-4). Hélder Nunes, de lluny, ha fet el 2-5. El Reus ho ha intentat amb una zona, però el Barça ha sabut amagar bé la bola. Rodrigues hi ha posat la cirereta per al Barça 2-6) .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)