OK Lliga

Cinc equips amb el bitllet de copa

Hoquei sobre patins. El Barça, el Liceo, l’Igualada, el Caldes i el Reus ja estan classificats; el Noia necessita un punt, i el Girona i el Calafell, un altre triomf en les dues jornades que falten

Quan només falten dues jornades per al final de la primera volta, que es jugaran el cap de setmana vinent i el dimarts 17 en horari unificat (21 h), la configuració de la copa que es jugarà a la Corunya del 9 al 22 de març està força definida, amb cinc classificats, un equip a tocar i dos que segellarien matemàticament la seva presència amb un triomf més. El Barça –nou líder–, el Liceo, l’Igualada, el Caldes i el Reus ja tenen garantida la plaça. El Noia necessita un punt, tot i que si perdés els dos partits segurament també entraria entre els vuit millors al final de la primera volta. Té 17 punts i una diferència de gols de +9. El Lleida, novè amb 11 punts, i el Palafrugell, desè també amb 11 punts, podrien empatar-hi a punts guanyant els dos partits, però els de la Terra Ferma tenen una diferència de -11 i els empordanesos de -22. Finalment, el Garatge Plana Girona, setè amb 16 punts, i el Calafell Tot l’Any, vuitè amb 15, s’assegurarien la classificació amb una victòria.

El Taradell, onzè amb 10 punts (-20), és l’altre equip que pot aspirar matemàticament a jugar la copa, però hauria de sumar els sis punts i esperar que tot li quadrés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)