OK Lliga

El Barça manté la bona marxa a Vic

Hoquei sobre patins. Els blaugrana intenten sentenciar ràpid però els osonencs lluiten sempre

VIC 4 BARÇA 7

CP VIC:Burgaya, Roger Font, Molas, Povedano i Urbano –equip inicial–; Oller, Carles Sánchez, Le Berre, Arnau Font i Masoliver.BARÇA:Sergi Fernández, Álvarez, Bargalló, Panadero i Nunes –equip inicial–; Pascual, Roca, Alabart, Joao Rodrigues i Egurrola.GOLS:0-1 (9’) Álvarez. 0-2 (12’) Roca. 0-3 (13’) Pascual. 1-3 (14’) Carles Sánchez. 1-4 (25’) Panadero. 1-5 (26’) Alabart. 2-5 (39’) Carles Sánchez. 2-6 (41’) Álvarez. 3-6 (42’) Le Berre. 4-6 (42’) Le Berre. 4-7 (47’) Roca.ÀRBITRES:A. Gómez i J. Garcia. Van mostrar targeta blava a Roger Font i Pascual.FALTES:6 del Vic i 1 del Barça.

El Barça va mantenir la bona marxa en l’OK Lliga a la pista de Vic, on va guanyar per 4-7, i va aconseguir la seva onzena victòria de manera consecutiva. Els blaugrana van intentar sentenciar el partit per la via ràpida però al davant es van trobar un conjunt osonenc que va lluitar sempre i es va resistir tot el que va poder a la derrota. El Barça va crear bones ocasions des de l’inici i va inaugurar el marcador en el minut 9, i en el 13’ ja guanyava per 0-3, i va arribar al descans amb un 1-4 a favor seu.

En la segona meitat el Barça va ampliar l’avantatge fins al 2-6, però llavors dos gols en mig minut del conjunt local van situar un 4-6 en el marcador que va animar encara més el públic i els jugadors del Vic. El Barça va intentar tallar la reacció local ràpidament, va crear noves ocasions i quan faltaven tres minuts per al final va marcar el definitiu 4-7 que li va donar la victòria.