Més hoquei

El Nadal Sobre Rodes és un èxit de públic, d’il·lusió i coratge

Hoquei sobre patins. L’equip Catalunya Coratge s’imposa al de Catalunya Il·lusió per 14-17 en el partit solidari a benefici de la Fundació amics Joan Petit Nens amb càncer que s’ha jugar a Palau-solità i Plegamans

L’afició no ha fallat i ha omplert de gom a gom el Maria Víctor del Palau- solità i Plegamans, un dels recintes emblemàtics de l’hoquei sobre patins femenins que avui s’ha convertit en l’escenari d’un partit solidari –tota la recaptació es destina a la Fundació amics Joan Petit Nens amb càncer–, de reivindicació de la igualtat en el mon de l’esport i de banc de proves per a l’evolució del reglament. Catalunya Coratge ha batut Catalunya Il·lusió per 11-14 al final del partit i després que els dos equips executessin vuit faltes directes el resultat total ha sigut de 14-17. Al descans s’ha arribat amb un 7-4 per Catalunya il·lusió. Els dos equips van ser escollits en un sorteig a partir d’una primer tria feta pels internautes en una votació popular en el lloc web de l’Esportiu de Catalunya. Amb cinc dones i cinc homes per equip i paritat obligatòria en pista tret de la porteria, l’espectacle ha estat vistós i s’han vist un cabàs de gols. No en va, s’ha jugat amb unes porteries fetes expressament més grans de les reglamentàries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)