OK Lliga

El Lloret encadena el tercer partit puntuant

Hoquei sobre patins. Dos gols d’Àlex Grau en els últims minuts capgiren el partit contra el Vic i els locals sumen el primer triomf a casa

LLORET 3 VIC 2

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Gómez, Farré, Plaza i Àlex Grau –equip inicial–; Xavier Pérez, Font, Lluís Grau, Aguirre i Muñoz.CP VIC:Burgaya, Roger Font, Oller, Le Berre i Urbano –equip inicial–; Molas, Carles Sánchez, Parcerisas, Genero i Masoliver.GOLS:0-1 (23’) Oller. 1-1 (24’) Plaza. 1-2 (35’) Urbano. 2-2 (41’) Àlex Grau. 3-2 (46’) Àlex Grau.ÀRBITRES:D. Villar i A. López Àlex Grau, del Lloret i Urbano (2), del Vic.FALTES:8 del Lloret i 5 del Vic.

El Lloret Vila Esportiva va encadenar el tercer partit sense conèixer la derrota –dues victòries i un empat– i ja no és el cuer de l’OK Lliga. Dos gols d’Àlex Grau els darrers deu minuts van capgirar un partit que dominava el Vic per 1-2 i els lloretencs van sumar la primera victòria davant la seva afició.

Els osonencs es van avançar en la primera meitat, però David Plaza va empatar justa abans del descans. En la segona meitat, els lloretencs van tornar a anar per darrere en el resultat, però, novament, van saber empatar, posar-se per davant i mantenir el mínim avantatge al seu favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)