OK Lliga

El Barça rep el Liceo amb la primera posició en joc

Hoquei patins. És de la 14a jornada de l’OK Lliga i es va ajornar el desembre

El Barça i el Deportivo Liceo jugaran aquest vespre (20.30 h, Esport 3) el partit de la 14a jornada de l’OK Lliga que es va ajornar el diumenge 22 de desembre perquè els gallecs no van poder fer el desplaçament per culpa del mal temps. Era el primer partit de la segona volta i en el moment de l’ajornament els blaugrana eren els líders amb 36 punts, els mateixos que tenien els gallecs, que ocupaven la segona posició per la diferència de gols general.

En aquest moments, després d’haver-se disputat la 20a jornada, el Barça manté la primera posició (54 punts) i el Liceo continua segon, però a tres punts (51). El lideratge de l’OK Lliga està en joc perquè si els gallecs guanyen atraparan els blaugrana en puntuació i els superaran perquè també es van imposar a Galícia en la primera jornada de lliga. Si el Barça guanya es distanciarà encara més el Liceo, fins a sis punts, i faria un pas important per acabar primer la fase regular –quedarien sis partits–, i afrontar el play-off pel títol amb totes les eliminatòries amb el factor pista a favor. Un empat mantindria la diferència de punts entre els dos i la lluita continuaria viva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)