OK Lliga

Goleja i és molt més líder

Hoquei sobre patins. El Barça derrota el Liceo, el segon, en el partit ajornat. El duel dels dos primers és intens i disputat fins als darrers 12 minuts, en què els locals són superiors

BARÇA 9 LICEO 3

BARÇA:Egurrola, Álvarez, Pau Bargalló, Panadero i Nunes –equip inicial–; Pascual, Nil Roca, Alabart, Joao Rodrigues i Sergi Fernández.DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Torres, Marc Grau, Platero i Roberto di Benedetto –equip inicial–; Bruno di Benedetto, Bridge, Oruste, Ciocale i Martín Rodríguez.GOLS:1-0 (5’) Pau Bargalló. 1-1 (17’) Oruste. 2-1 (20’) Pascual. 3-1 (21’) Pau Bargalló. 4-1 (27’) Pau Bargalló. 4-2 (34’) Marc Grau, de falta directa. 4-3 (37’) Marc Grau. 5-3 (38’) Joao Rodrigues, de penal. 6-3 (41’) Alabart. 7-3 (42’) Pascual. 8-3 (44’) Álvarez, de falta directa. 9-3 (48’) Álvarez.ÀRBITRES:J. Sánchez i D. Pico. Targeta blava a Nunes, Nil Roca, Marc Grau (2) i Oruste.FALTES:21 del Barça i 17 del Liceo.INCIDÈNCIES:El president de la federació espanyola, Carmelo Paniagua, va fer entrega a Pau Bargalló del trofeu d’MVP de la temporada passada.

El Barça és molt més líder de l’OK Lliga després de derrotar el Deportivo Liceo, el segon, per 9-3 en el partit ajornat de la catorzena jornada, que s’havia d’haver jugat el 22 de desembre. Els blaugrana van aconseguir la seva dinovena victòria consecutiva en la lliga, ja que només van perdre en la primera jornada, a la pista del Liceo (2-1). Amb aquest triomf el Barça s’assegura per si de cas la diferència de gols particular amb els gallecs al seu favor i fa un pas important per aconseguir la primera posició de la fase regular i poder tenir el factor pista a favor en tot el play-off pel títol.

Des de l’inici el joc va ser intents i els dos equips van posar a prova el porter rival amb bons xuts. El primer que en va treure profit va ser Pau Bargalló, que va fer l’1-0 en el minut 5. Els dos conjunts també van començar centrats en la defensa i fent moltes faltes. Els blaugrana van arribar a les 10 en el minut 16. Marc Grau havia de xutar la falta directa, però no es van posar d’acord amb l’àrbitre de com situar la bola i va veure la targeta blava. En un minut els gallecs van disposar de dues faltes directes que no van aprofitar però uns segons després Maxi Oruste va empatar de jugada. El Barça ho va assimilar bé i va marcar dos gols en un minut –Matías Pascual i de nou Pau Bargalló–, i es va distanciar fins al 3-1. Abans del descans va disposar d’una falta directa per les 10 faltes del Liceo, però aquest cop Pau Bargalló no va estar encertat.

Sí que ho va estar en l’inici del segon temps i va fer el seu tercer gol de la nit, i va situar el 4-1 en el marcador. Els blaugrana semblava que volien sentenciar el partit, poc després van enviar una bola al pal, però els gallecs encara estaven vius i volien lluitar pels punts. Va aparèixer el golejador del conjunt gallec, Marc Grau, que va marcar dos gols en tres minuts, el primer de falta directa, i va apropar el seu equip fins al 4-3, quan faltaven 13 minuts. Un penal provocat pel mateix Marc Grau un minut després i transformat per Joao Rodrigues va tornar a donar impuls als blaugrana, que van ser molt superiors al Liceo en el tram final del partit. Ignasi Alabart, en una gran jugada personal, i Matías Pascual van fer dos gols en un minut (7-3), i Pablo Álvarez es va afegir a la festa amb dos gols finals, el primer de falta directa, per tancar el partit amb un clar 9-3 per als blaugrana.

LA DADA

19
victòries consecutives
en l’OK Lliga ha encadenat el Barça. Va perdre el primer partit a la pista del Liceo i després ho ha guanyat tot.

EL PROTAGONISTA

Al final el resultat ha sigut molt clar, ells han fet un bon partit i nosaltres, també. Contents per la victòria