Lliga Europea

El Reus supera el Quévert (1-3) i accedeix als quarts de final

Hoquei sobre patins. Supera el Quévert (1-3) i la derrota de l’Sporting l’afavoreix. El Noia venç el Biasca (3-5) i es consolida com a segon

BIASCA 3 NOIA 5

BIASCA:Tatti, Ruggiero, Gregorio Boll, Camilo Boll i Giger –equip inicial–; Scanavin, Ré, Orlandi i Rodoni.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Ferrer, Llorca i Aragonès –equip inicial–, Manrubia, Costa i Montserrat.GOLS:0-1 (10’) Esteller. 1-1 (12’) Scanavin, 1-2 (13’) Manrubia. 1-3 (33’) Llorca. 2-3 (34’) Gregorio Boll, 2-4 (43’) Llorca. 3-4 (45’) Gregorio Boll, de falta directa. 3-5 (46’) Esteller.ÀRBITRES:Luorio i Barbarisi (Itàlia). Targeta blava a Costa.FALTES:14 del Biasca i 16 del Noia.

QUÉVERT 1 REUS 3

DINAN QUÉVERT:Mola, Seró, Castro, Galbas i Podevin –equip inicial–; Daniel Fernández, Ricaille, Cirilo Garcia i Pablo González.REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Bancells, Àlex Rodríguez i Carballeira –equip inicial–; Del Rio, Rafael, Julià, Nájera i Xavier Fernández.GOLS:0-1 (1’) Àlex Rodríguez. 1-1 (3’) Castro. 1-2 (30’) Bancells. 1-3 (49’) Julià, de falta directa.ÀRBITRES:Galoppi i Ferrari (Itàlia).FALTES:10 del Quevert i 12 del Reus.

El Reus Deportiu es va classificar per als quarts de final de la lliga europea en derrotar per 1-3 el Dinan Quévert, i es va veure afavorit per la victòria del Lodi contra l’Sporting (5-1). En la darrera jornada el 14 de març els roig-i-negres es disputaran al Palau d’Esports el primer lloc contra els italians. Si perdessin els portuguesos els podrien atrapar a punts, però l’average particular és favorable al Reus i tenen el segon lloc assegurat. Contra el Quévert els reusencs van haver de lluitar molt i no es van assegurar la victòria fins al darrer minut.

El Noia Freixenet es va imposar a la pista del Biasca i es va consolidar en la segona posició del seu grup. En l’última jornada es jugarà a casa contra el Monza la classificació per als quarts de final. A Suïssa els de Sant Sadurní van dominar més i van tenir més ocasions, però no van poder sentenciar en cap moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)