Internacional

El més calent és a l’aigüera

Hoquei sobre patins. Ni el Voltregà, campió europeu, ni el Generali Palau, subcampió, tenen cap comunicació oficial sobre la copa Intercontinental, que es podria suspendre

Ni el Voltregà, el vigent campió de la lliga europea femenina, ni el Generali Palau, el subcampió, saben a hores d’ara res sobre la presumpta disputa de la copa Intercontinental que tanta il·lusió els feia i que havien de jugar contra els dos millors equips sud-americans: el Concepción i la UA San Juan. De fet, semblava que s’havia de disputar a Portugal a principi de febrer, tot i que no hi havia cap confirmació oficial de la World Skate, la mare de la criatura. Sembla que ara per ara no es descarta cap possibilitat. De fet, en aquest moment de la temporada i sense res endegat, la suspensió plana sobre la competició, que s’havia reformulat fa pocs anys amb un canvi de format –una final a quatre en comptes d’una final directa– i semblava que anava pel bon camí després d’haver-se jugat el desembre del 2018 a San Juan amb victòria del Barça contra el Porto i del Concepción en categoria femenina, i el desembre del 2017 a Reus només en la categoria masculina amb títol del Benfica contra el Reus en la final. Les altres possibilitats són jugar a l’Argentina o fins i tot jugar només la part femenina a Europa. Els equips masculins són l’Sporting, el Porto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)