OK Lliga

Un punt valuós amb un Llaverola magnífic

Hoquei sobre patins. Mendes avança el Girona i el Liceo marca l’empat a 3:07 del final

GIRONA 1 LICEO 1

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Mendes i Pujol -equip inicial-; Hernández i Garcia.DEPORTIVO LICEO:C. Grau, Oruste, M. Grau, Platero i Roberto -equip inicial-; Bridge, Ciocacle i Bruno.GOLS:1-0 (10’) Mendes. 1-1 (47’) Platero.ÀRBITRES:A. Gómez i J. Garcia.FALTES:8 del Girona i 12 del Liceo.

La magnifica actuació del porter Llaverola va catapultar el Girona, que va sumar un punt valuós en la seva lluita per acabar entre els sis primers la fase regular de l’OK Lliga i accedir directament a quarts. Mendes (10’) va aprofitar l’espai que li van concedir per engaltar l’1-0 des de fora. En el tram final del primer temps, el Liceo va tenir dos bons contraatacs de Platero i el Girona també hauria pogut marcar. Els gallecs van ser superiors en el segon temps i el Girona va perdre fluïdesa. Grau (40’), però, li va aturar la directa a Pujol en la desena visitant. A 3:07 del final, Platero, el millor del Liceo, va aigualir la festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)