OK Lliga

Gurri dona els tres punts a disset segons del final

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona venç a Taradell i es jugarà el sisè lloc en l’última jornada el 4 d’abril a casa contra el Caldes

TARADELL 1 GIRONA 2

TARADELL:Dalmau, Soler, Casadevall, Molera i Dani Rodríguez -equip inicial-; Benito, Martínez i Genís..GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri i Mendes -equip inicial-; Palacín, Hernández i Coll.GOLS:0-1 (21’) Mendes. 1-1 (31’) Dani Rodríguez. 1-2 (49’) Gurri.ÀRBITRES:I. Sanz i D. Calonge.FALTES:6 del Taradell i 5 del Girona.

El Garatge Plana Girona va complir a la pista del Taradell amb un gol de Gurri quan només faltaven 17 segons per al final, però no es va desempallegar del Caldes, que va batre el Liceo –els gallecs ja tenien la segona plaça assegurada– i li trepitja els talons en la lluita per obtenir la sisena plaça final i el passi directe al play-off de quarts de final de l’OK Lliga. Curiosament, tots dos conjunts s’enfrontaran en la darrera jornada el 4 d’abril. També hi és implicat l’Igualada, que va perdre a l’Ateneu i que ha perdut pistonada en les últimes jornades. De fet, el Girona l’ha avançat i ocupa el cinquè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)