OK Lliga

Incertesa per com i quan continuarà l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. La competició està aturada i els tècnics estan en contacte amb els jugadors i miren de mantenir-los actius en l’apartat físic

Els entrenadors dels equips de l’OK Lliga estan en la incertesa de com i quan continuarà la competició, aturada per la crisi del coronavirus. Els tècnics dels diferents equips de la màxima categoria estatal mantenen el contacte amb els seus jugadors pràcticament cada dia per mantenir-los actius físicament. Volen que facin diferents exercicis i sobretot que tinguin el cap clar en aquestes complicades setmanes de confinament a casa. En el seu moment l’OK Lliga i la resta de competicions es van suspendre cautelarment fins al 3 d’abril. Ara el confinament ja supera aquesta data i tothom està a l’expectativa de què passarà amb la competició. En el moment de l’aturada de la lliga faltava un partit per acabar la fase regular i tots els play-offs pel títol i de descens, que eren la novetat d’aquesta temporada.

La motivació

L’entrenador del Garatge Plana Girona, Ramon Benito, explica que està en contacte amb els jugadors i que els passa vídeos d’ell fent diferents exercicis i els “pica” una mica a veure si ells ho poden superar. “Intento motivar una mica els jugadors. Tant per combatre l’avorriment com perquè estiguin actius per al que pugui passar”, comenta Ramon Benito. El tècnic maresmenc del conjunt gironí diu que van passant rutines físiques als jugadors, tot i que “el nostre esport són els estics, els patins i la pilota, que és el que pràcticament nosaltres no podem tocar”, afirma. Ramon Benito creu que la lliga s’intentarà acabar, tot i que no creu que es puguin fer tots els play-offs que estaven previstos. “Seria una llàstima que no es finalitzés la temporada d’alguna manera”, diu. El tècnic explica que el seu jugador Xavi Gurri, que estudia quart de farmàcia, està treballant més d’un dia en una farmàcia.

Oriol Perarnau, tècnic del Lloret Vila Esportiva, diu que van passar una planificació física a l’equip i que han anat parlant amb els jugadors. Comenta que un va tenir una mica de febre, que no li van arribar a fer la prova i que està recuperat. Reconeix que viuen amb incertesa com acabarà tot el tema de la lliga: “Falta un partit i havíem de començar els play-offs, però no sé pas com ens ho farem.” Afirma que tot i que són part afectada pel fet d’estar en la zona del play-off de descens, el sentit comú diu que s’hauria d’acabar tal com està. El tècnic lloretenc no veu com es podran recuperar tots els partits quan s’acabi el confinament: “Nosaltres no podem estar jugant cada tres dies amb plantilles de sis o set jugadors.” Oriol Perarnau explica que quan es torni a la normalitat també s’haurà de recuperar el ritme en la feina o els estudis de cada un i el volum de feina es multiplicarà per tres. En el cas dels jugadors i tècnics del Lloret, un equip petit, “la vida te la guanyes amb la feina, no amb l’hoquei”, afirma.

La feina a l’hospital

L’entrenador del Corredor Mató Palafrugell, Xavier Garcia, treballa d’administratiu a l’hospital de Palamós i comenta que aquests dies està completament centrat en la seva feina. “No puc destinar temps a l’hoquei ara. Em sap greu, però vaig una mica escopetejat. L’hoquei el tinc apartat del meu cap actualment”, afirma en un petit descans.

SITUACIÓ ACTUAL

Falta un partit per acabar la fase regular i tots els ‘play-offs’ del títol i del descens
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)