OK Lliga

El Vic també s’apunta a declarar nul·la l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. Ha fet públic un comunicat i es el tercer equip que es manifesta d’aquesta manera després del Reus i l’Igualada

El CP Vic és el tercer equip que s’ha posicionat a favor de declarar nul·la la competició de l’OK Lliga d’aquesta temporada i ho ha expressat en un comunicat. Anteriorment ja ho havien fet el Reus Deportiu i l’Igualada Rigat. El club osonenc s’ha posicionat després del comunicat que va fer la Federació Espanyola de Patinatge en que manifestava que s’esperaria a prendre una decisió sobre si s’han de reiniciar o donar per acabes les competicions, fins saber la data de finalització de l’estat d’alarma i confinament i el protocol d’actuació de prevenció de la salut.

En el seu comunicat el Vic exposa que únicament acceptarà tornar a la competició si hi han les condicions de salut i seguretat. També considera que dues setmanes de pretemporada pot posar en rics als jugador, creu que no te sentit plantejar un play-off a porta tancada i afirma que no li sembla una bona iniciativa continuar la competició més enllà del 30 de juny, quan acaben els contractes dels jugadors. L’entitat osonenca diu que s’ha de començar a treballar en la propera temporada i plantejar un nou format de competició amb 16 o 18 equips si els òrgans de decisió de la federació espanyola o creuen oportú per no es perjudicar a cap equip.

El Corredor Mató Palafrugell, per la seva banda, no veu “viable” jugar a porta tancada i al juliol, però sense demanar la nul·litat de la competició. El club considera que no hi ha “condicions sanitàries òptimes” i recorda que els contractes expiren el 30 de juny. També entén que no es pot fer una preparació física adequada en només quinze dies i no accepta la pèrdua econòmica de jugar a porta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)