OK Lliga

El Lloret anuncia que Ferran Serra no seguirà

Hoquei sobre patins.

El Lloret Vila Esportiva ha anunciat que el seu porter Ferran Serra no seguirà en el club després de 15 temporades en dues etapes, les 13 últimes de manera ininterrompuda. El comunicat anuncia un futur homenatge quan la situació es normalitzi i assegura que no saben si Serra, al qual qualifiquen de “llegenda del club”, seguirà jugant o si penjarà els patins. “No sabem encara si penjarà els patins perquè de qualitat va sobrat, segur que d’ofertes no n’hi faltaran”, resa la nota que conclou: “El maleït virus només ha fet que haguem de posposar el comiat i l’homenatge que es mereix i, del qual, de cap de les maneres, se n’escaparà.” Serra, que tot just avui fa 41 anys, ha admès que en la situació d’incertesa actual medita “seriosament la retirada.”

El Lloret està fent canvis significatius de cara a la temporada vinent. El nou tècnic serà Xavier Albet i Àlex Grau tampoc no continuarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)