OK Lliga

Llaverola, el porter infinit, renova pel Girona als 44 anys

Hoquei sobre patins.

El veterà porter igualadí de 44 anys Jaume Llaverola ha signat la renovació per un any amb el Girona i segueix a ple rendiment. Complirà la setena temporada al club, en el qual aquest any ha fet un dels seus millors exercicis. El Girona ha acabat l’OK Lliga cinquè i s’ha classificat per jugar per tercera temporada seguida l’Europa Cup. La directiva també ha anunciat les renovacions de Gerard Pujol i de Xevi Gurri. Amb 25 anys, Pujol afrontarà la tercera temporada en el club en plenitud després d’haver estat el màxim artiller de l’equip amb 16 gols en l’OK Lligat. Gurri, de 21 anys, jugarà per segona temporada al Girona. Tots tres se sumen a Humberto Mendes, que havia signat dies abans.

En clau de mercat OK Lliga, també seguiran en el Voltregà Stern-motor el porter Blai Roca, jove jugador que ha progressat notablement en el conjunt de Sant Hipòlit i el porter de l’Igualada Rigat Elagi Deitg, que complirà la seva novena temporada al club constituït com un dels millors porters de l’OK Lliga. El Voltregà també s’ha assegurat la continuïtat d’Arnau Canal, el seu màxim golejador amb 10 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)