OK Lliga

Tres novetats a les banquetes

Hoquei sobre patins. Ferran López i Pere Varias s’intercanvien equips i tornen respectivament al Noia i al Calafell, mentre que Xavi Albet, que ja era al Lloret, és el nou entrenador del primer equip de l’OK Lliga

Tres dels setze equips de l’OK Lliga de la temporada 2020/21 tindran nou entrenador a la banqueta. El Noia i el Calafell s’han intercanviat els tècnics que han tingut aquesta temporada i els entrenadors han tornat a uns clubs que ja van dirigir fa algunes temporades. Ferran López ha deixat el Calafell després d’una temporada i ha anat al Noia, i Pere Varias ha decidit no continuar al Noia després de cinc campanyes i ha tornat al Calafell, amb el qual va debutar com a tècnic en la màxima categoria. La tercera novetat és Xavi Albet, que es farà càrrec del primer equip del Lloret. És un home de la casa que aquesta temporada ha portat l’equip de primera catalana i el júnior, i havia estat segon entrenador fa força campanyes.

Més de deu temporades

Dos dels tècnics de la temporada vinent de l’OK Lliga destaquen per la seva llarga trajectòria al capdavant del mateix equip. Xavier Garcia començarà la tretzena temporada al Palafrugell, mentre que Albert Folguera iniciarà la dotzena al Lleida Llista. Eduard Candami, per la seva part, s’apropa als dos dígits i començarà la novena campanya al Caldes. Els tres grans equips –el Barça, el Liceo i el Reus– continuen apostant pels mateixos tècnics, i tant Edu Castro com Juan Copa i Jordi Garcia estrenaran la quarta campanya a l’equip.

Al principi d’aquesta temporada 2019/20 inacabada hi va haver quatre novetats a les banquetes i no hi ha hagut cap canvi de tècnic. La darrera campanya amb canvis d’entrenadors a mitja temporada va ser la 2018/19. Va començar amb només dues novetats en la direcció dels equips, però el Girona, el Vendrell i el Lloret van canviar de tècnic a meitat de curs.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)