OK Lliga

Matías Pascual, tres anys més al Barça

Hoquei sobre patins. El defensa argentí renova fins al 2023 i complirà una dècada amb els colors blaugrana

El Barça ha anunciat la renovació per tres temporades més del contracte de Matías Pascual, que s’allargarà fins al 2023 i, per tant, arribarà als deu cursos en les files blaugrana. “Estic molt content i feliç per continuar tres anys més al Barça on ja hi porto uns anys i estic gaudint moltíssim”, ha confessat el defensa argentí. Pascual, de 30 anys, va iniciar la singladura al Barça el 2013 i des d’aleshores ha conquerit 26 títols. “Arribar al Barça va ser complir un somni de tota la vida. El segon somni és mantenir-se i l’única manera d’aconseguir-ho és treballant cada dia i seguir creixent al costat dels millors companys del món”, ha afegit.

Com en altres renovacions, l’acte oficial de signatura del contracte es farà més endavant, quan la situació sanitària ho permeti. El mànager esportiu de la secció Toni Miró ha elogiat la trajectòria de Pascual durant set temporades a l’equip: “Treballa molt en defensa i en atac en feines que són poc vistoses de cara a la galeria. Quan un jugador està diverses temporades en un club és perquè el seu treball del dia a dia és realment seriós i aconsegueix que l’entrenador continuï creient en ell.” En aquest sentit, en l’últim curs l’internacional argentí ha marcat 10 gols i ha fet 10 assistències en 32 convocatòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)