Més hoquei

Format i partits de la lliga catalana

Hoquei sobre patins. Els vuitens de final es jugaran en partit d’anada i tornada entre el 26 i el 30 d’agost i el títol es decidirà en la final, que es disputarà el 5 o el 6 de setembre

La lliga catalana d’aquest inici de temporada 2020/21 ja te format i els emparellaments dels vuitens de final. La competició començarà entre el 26 i el 30 d’agost i la final és prevista per al 5 o el 6 de setembre. Aquesta edició la disputaran els quinze equips catalans de l’OK Lliga i el Manlleu, que milita en l’OK Lliga Plata. La primera fase serà una eliminatòria d’anada i tornada, amb el partit de tornada a casa del millor classificats en l’OK Lliga 2019/20. Els emparellaments s’han fet seguint criteris geogràfics i evitant que s’enfrontin els set primers de la passada OK Lliga.

El campió de l’any passat de la lliga catalana, el Barça, jugarà contra el Mataró, mentre que el finalista, el Caldes, s’enfrontarà al Lloret. La resta d’emparellaments són: Taradell-Vic, Girona-Palafrugell, Noia-Vendrell, Voltregà-Manlleu, Reus-Calafell i Igualada-Lleida.

Els vuitens de final s’han de jugar entre el 26 i el 30 d’agost, mentre que els quarts es disputaran a un sol partit entre el 31 d’agost i el 3 de setembre. Serà en una pista neutral si es juga una final a vuit o a la pista del millor classificat de l’OK Lliga 2019/20 si finalment no es fa. Això depèn de la disponibilitat de retransmissió del Canal Esport 3 i les possibilitats de l’organitzador.

Les semifinals es jugarien entre el 3 i el 5 de setembre i la final serà el 5 o el 6 de setembre en una pista neutral. En tot moment es seguiran els protocols de les autoritats sanitàries i en el cas de jugar en una sola seu només es podran disputar dos partits al dia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)