OK Lliga

El Barça inicia la seva estada de pretemporada a Encamp

Hoquei sobre patins. L’entrenador Edu Castro diu que ells mateixos són els que s’exigeixen més i que aniran a per tots els títols

El Barça ha començat l’estada de pretemporada a Encamp, Andorra, i la plantilla ha estat rebuda al Comú d’Encamp per la cònsol major Laura Mas. El capità de l’equip Aitor Egurrola i l’entrenador Edu Castro, han atès als mitjans informatius presents. Un dels temes que s’han abordat ha sigut la situació actual provocada pel coronavirus i les limitacions per entrenar. El tècnic ha manifestat: “Intentarem fer una pretemporada el més semblant a totes, però al mateix temps tenim el pensament de que passarà i això fa que pugui ser diferent”. El capità també hi ha fet referència en comentar que l’afronten: “Amb la major normalitat possible, si comences a pensar que passarà, si podrem competir, si s’aturarà o no. Hem de treballar com si hi hagués partit cada cap de setmana de manera normal”.

Edu Castro també ha parlat dels objectius del Barça en aquesta temporada: “Els objectius són els de cada any, el títol de la regularitat és l’OK Lliga, el títol que fa més il·lusió és la lliga europea, i després hem de ser molt conscients de l’escut que portem i que ens hem d’esforçar en cada bola de cada entrenaments per ser competitius. Nosaltres mateixos ens exigim donar el màxim i això significa anar a per tots els títols que per això som el Barça”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)