OK Lliga

Els tres equips gironins comencen fora de casa

Hoquei sobre patins. El Palafrugell s’estrena a la pista del Barça, el campió; el Lloret es desplaça a Taradell, i el Girona visita el Caldes

El sorteig de l’OK Lliga que s’ha fet a les caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia ha determinat que els tres equips gironins iniciaran la competició el 26 de setembre fora de casa. El Palafrugell visitarà la pista del Barça, el campió de la temporada passada i gran favorit a revalidar el títol. El Lloret Vila Esportiva s’estrenarà a Taradell, mentre que el Garatge Plana Girona es desplaçarà a la pista del Caldes. En la segona jornada, que es jugarà el 2 d’octubre, els tres equips jugaran a casa, i aquesta vegada serà el Lloret el que s’enfrontarà amb el conjunt blaugrana. El Palafrugell rebrà el Mataró, un equip que ha acabat d’ascendir, mentre que el Girona tindrà un rival complicat, el Reus Deportiu.

El primer derbi de les comarques gironines arribarà en la cinquena jornada, el 24 d’octubre. El Palafrugell rebrà al seu pavelló el Lloret. En la novena jornades (21 de novembre) i en la desena (28 de novembre) arribaran de manera consecutiva els altres dos derbis dels equips gironins. En la novena jornada, el Palafrugell jugarà a casa contra el Girona i, en la desena, el Girona rebrà el Lloret.

L’OK Lliga 2020/21 tornarà a ser una lliga a doble volta de setze equips, sense play-off, i finalitzarà el 29 de maig. Els últims quatre classificats baixaran de categoria. L’onzè i el dotzè disputaran un play-off contra els segons classificats dels grups A i B de l’OK Lliga plata i només un jugarà la temporada següent en l’elit.

L’OK Lliga femenina

El Garatge Plana Girona jugarà en el grup A de l’OK Lliga femenina, i en la primera jornada, que es disputarà el 26 de setembre, visitarà la pista del Manlleu, el campió del curs passat. El seu primer partit a casa serà el 3 d’octubre contra el Cerdanyola. Completen el grup A cinc equips no catalans, el Borbolla, l’Alcorcón, el Cuencas Mineras, Las Rozas i el Gijón. La primera fase finalitzarà el 23 de gener i després els quatre primers de cada grup jugaran una segona fase pel títol i els altres quatre, una segona fase per no baixar.

Primera jornada
Mataró - Voltregà
Barça - Palafrugell
Taradell - Lloret
Igualada - Liceo
Lleida - Vendrell
Reus - Noia
Caldes - Girona
Vic - Calafell
Grup A. Primera jornada
Borbolla - Alcorcón
Cuencas Mineras - Las Rozas
Manlleu - Girona
Cerdanyola - Gijón
Grup B. Primera jornada
Sant Cugat - Voltregà
Igualada - Palau
Bigues i Riells - Vila-sana
Vilanova - Areces
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)