Més hoquei

Duels frenètics

Hoquei sobre patins. El Manlleu i el Palau juguen avui la final de la I Lliga Catalana

VOLTREGÀ 1 MANLLEU 3

VOLTREGÀ:T. Bernadas, Tarrida, Barceló, Burgaya i Arxé –equip inicial–; Piojo, Barcons i Vistós.MAGIC STUDIO MANLLEU:Uxue, Anglada, López, Casaramona i Díez –equip inicial–; Castellví.GOLS:0-1 (4’) Casaramona. 1-1 (22’) Tarrida, de penal. 1-2 (27’) Castellví. 1-4 (47’) Casaramona.

PALAU 3 VILA-SANA 2

GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria –inicial–; M. Porta, Ferrón, Colomé.ESNECA VILA-SANA:Ferrer, L. Porta. V. Porta, Ortiz i Comas –equip inicial–; R. Flix i V. Flix.GOLS:0-1 (8’) Comas. 1-1 (12’) Florenza. 2-1 (12’) Busquets. 2-2 (14’) M. Porta. 3-2 (54’) Florenza.

El Magic Studio Manlleu, que es va endur el derbi osonenc contra el Voltregà (1-3), i el Generali Palau, que va vèncer l’Esneca Vila-sana en la pròrroga amb un gol d’Aina Florenza quan faltaven 14 segons, jugaran avui al pavelló Maria Víctor la final de la I Lliga Catalana femenina (17 h / E3). La norma experimental de limitar els atacs a 30 segons en comptes dels 45 habituals va intensificar encara més la vocació ofensiva, tot i que també la precipitació. Teresa Bernadas, la portera del Voltregà, va mantenir viu el seu equip davant del joc interior i el contraatac del Manlleu.

En el segon partit, a l’equip amfitrió li va tocar patir. Puigdueta va avisar de seguida amb un tir al pal, però Comas va marcar per a les visitants (8’) aprofitant una passada interior perfecta d’Ortiz. Florenza i Busquets van plasmar la reacció, però Porta s’hi va regirar (2-2) en una primera part frenètica. Florenza va enviar una directa al travesser –blava a Jimena Ortiz–. Victòria Porta també va disposar d’una directa, però la portera local va aturar la bola. En el temps afegit, Florenza va resoldre amb un cacau exterior (3-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)