OK Lliga

Assalt al Palau

Hoquei sobre patins. Adroher (2) i el porter Grau impulsen el líder contra el Barça

BARÇA 3 LICEO 4

BARÇA:Fernández, Bargalló Panadero, Alabart i Rodrigues -equip inicial-; Hélder, Álvarez, Roca i Pascual.DEPORTIVO LICEO:C. Grau, Carballeira, Torres, Platero i Adroher -equip inicial-; Roberto di Benedetto, Oruste i Marc Grau.GOLS:1-0 (6’) Rodrigues. 1-1 (13’) Adroher. 1-2 (42’) Roberto. 1-3 (44’) Carballeira. 2-3 (46’) Hélder. 2-4 (48’) Adroher. 3-4 (49’) Hélder, de penal.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Vermella al segon del Barça, Jordi Roca, i dl delegat del Liceo, Anton Valdemir. Blaves a Bargalló (2), Hélder i Roberto.FALTES:16 del Barça i 9 del Liceo.

El Liceo va guanyar el Barça al Palau en un partit elèctric en què els porters, sobretot el visitant Grau, van marcar el pas. Una blava a Bargalló va estar a punt de costar el primer gol al Barça. Fernández, però, va excel·lir en la directa d’Adroher. Rodrigues va fer l’1-0 en el rebuig d’un penal. Adroher va estimbar al travesser una directa però en la superioritat va etzibar un cacau estratosfèric (1-1). Hélder va estavellar la bola al pal en el 24’. Tampoc no va marcar Bargalló de directa (26’), ni Rodrigues de penal (37’), ni el visitant Adroher en la seva tercera directa (38’). Fins que Roberto va penalitzar una pèrdua amb un gol fabulós enganyant amb un cop de canell (1-2). Rodrigues va topar amb el pal (43’), però Carballeira va clavar l’1-3 des de la mitjana distància. Hélder va replicar a boca de canó (2-3), Torres va fallar una directa, però a 1:40 Adroher no va fallar (1/4) i el penal d’Hélder (3-4) va ser estèril.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)