OK Lliga

El Liceo impugna el partit al Palau i el Reus el del Girona

Hoquei sobre patins.

El Liceo va protestar l’acta del duel que dilluns va guanyar al Palau contra el Barça (3-4) abans de jugar el partit adduint una possible alineació indeguda de Nil Roca, que tenia una sanció d’un partit per acumulació de blaves del curs passat. El Palafrugell havia fet el mateix en la primera jornada però va tramitar el seu recurs fora de termini –fins a 48 hores després del partit– i va ser desestimat. Roca va descansar en la segona jornada, però el Liceo entén que el Barça no va explicitar que estigués sancionat. “Els recordem que tots els jugadors que al finalitzar la temporada passada tenien sanció pendent de complir, l’haurien de complir en la primera jornada de la seva competició”. El comitè nacional d’hoquei patins va fer arribar el 22 de setembre als clubs aquest recordatori. També van impugnar el Lleida, diumenge passat, per l’alineació del jugador del Girona Àlex Grau, que havia acumulat blaves el curs anterior amb el Lloret. I el Reus, que en la segona jornada es va enfrontar als gironins. La pilota és ara a la teulada del comitè de competició, que no actua d’ofici, i que haurà de determinar si dona els partits per perduts amb un resultat predeterminat i amb una sanció de punts inclosa, si tot queda en una falta lleu o si dona la raó als que entenen que les sancions per acumulació de blaves no han de transcendir d’un curs al següent, tesi que defensen tant el Barça com el Girona.

Medina, acomiadat

El cap de premsa de la federació espanyola de patinatge, Albert Medina, va penjar per “un error tècnic en el servidor” durant uns minuts un text en què es llegia en un titular que el Barça s’havia endut el clàssic de dilluns quan el vencedor va ser el Deportivo Liceo. Es va disculpar en les xarxes, però ahir va ser acomiadat de manera tan injusta com fulminant. Ell mateix ho explica en el seu compte de Twitter: “M’agradaria comunicar-vos que, després de l’error que vaig cometre ahir, la @FedPatinaje ha decidit prescindir dels meus serveis. Me’n vaig content amb el treball realitzat i convençut de tot el que hem fet. Equivocacions incloses. Gràcies a tota la família de la Fede per aquests 4 anys” L’Associació de Periodistes d’Hoquei Patins (APHP) ha fet un comunicat donant suport a Medina i demanant a la federació espanyola que reconsideri la seva decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)